fbpx

2014 was een goed jaar

De tijd gaat snel, het jaar 2014 is al weer bijna voorbij. Tijd voor bezinning? Echt niet… laat 2015 maar komen, ik heb er zin in.

Het afgelopen jaar heb ik weer verschillende mensen leren kennen en heb ik kunnen genieten van vele waardevolle momenten. Ik krijg enorm veel energie van mijn werk en in 2015 kan en ga ik weer eens structuur aanbrengen in mijn trailrunning activiteiten. Ja, dat ga ik eens doen… Laat ik eens beginnen met een planning in deelnames aan trails… Dan zal ik automatisch serieus moeten gaan voorbereiden… zie hier,… mijn eerste structuur voor 2015 hieronder:

  • 10-01-2015: KaNoKaWaSWaKa Ultra Trail (60km)
  • 07-02-2015: Trail des Bosses – België (65km)
  • 14-03-2015: Salland Trail (75km)
  • 21-03-2015: Vuurtoren Trail (60km)
  • 18-04-2015: Limburgs Zwaarste (100km)
  • 16-05-2015: Festa Trail Ultra Draille – Frankrijk (120km)
  • 27-06-2015: Ardennes Mega Trail – Frankrijk (93km)
  • 26-08-2015: TDS (UTMB) – Frankrijk (119km)
  • 03-10-2015: Kustmarathon Zeeland (42km)
  • 29-11-2015: T’is voor Niks marathon (42km)

Bijna iedere maand een trail op mijn kalender,… dus,.. er is nog ruimte voor de spontane deelnames en kleinschalige initiatieven.

Wat is me bijgebleven van 2014

Wat ik bijzonder leuk vind is de betrokkenheid van mijn trailrunning maatjes bij het concept TRAILRUNNING. We hebben de grootste lol en genieten van onze gezamenlijke passie. We zijn serieus aan het trainen, we zijn serieuze (ultra)trails aan het lopen en we zijn serieus bezig onze passie te delen met anderen.

In 2014 ben ik opnieuw geconfronteerd met situaties die ik zelf heb opgezocht en waarbij ik mezelf nog beter heb leren kennen. Wat ben ik zogezegd diep gegaan bij sommige deelnames aan trails. Met grote uitschieter natuurlijk de UTMB eind augustus. Nu vraag ik me regelmatig af of ik me nog beter had kunnen voorbereiden. Het antwoord is JA… Volgens mij kan ik me altijd beter voorbereiden, maar feitelijk is die perfecte balans tussen gezin, werk en trailrunning onmogelijk te realiseren… Geeft helemaal niks, ‘Optimaal naar omstandigheden’ is voor mij goed genoeg. Vertrouwen in mezelf en waardering in wat wel mogelijk is brengt me iedere keer weer tot over de finishlijn.

En, in 2014 zijn er met Team Trailrunning vele nieuwe ideeën ontstaan. Alle teamleden hebben een hoog DOEN-gehalte en we kunnen gewoonweg niet stilzitten. Er zijn dus meer van die mensen zoals ik, daar ben ik ondertussen wel achter en dat voelt goed.

Eigenlijk was het jaar 2014 gewoon GOED. Geen blessures, vele mooie momenten en een groeiende gezellige groep betrokken trailrunners waarmee ik gekke-bizarre-leuke avonturen beleef. Door de finish van de UTMB in Frankrijk een nieuw doel, de PTL in 2016. Samen met Maarten en Marek de grootste afstand van de UTMB week lopen…. Daar kan ik echt naar uit zien. Selfsupporting al navigerend door de bergen om een afstand van 320km af te leggen, met een start en finish in Chamonix… Maar, eerst in 2015 de TDS lopen, mijn derde afstand…. Rustig opbouwen om in 2016 mijn grens weer eens verleggen, maar dan in team-verband.

Eerlijk gezegd,… ik kan niet wachten, laat 2015 maar beginnen…

Tot de volgende keer…

Chris van Beem
chris@www.trail-running.eu

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?