fbpx

Trailrunning – omdat het kan

Zo,… en nu is het tijd voor mijn voorbereiding….. Zo besloot ik een half uur geleden… In een drukke periode is het af en toe lastig plannen, dat heb ik weer eens ondervonden… Nee, nu is het tijd voor mijn voorbereiding…. dat sprak ik zojuist met mezelf af en dat voelt goed.

TDS over 7-8 weken

Ik mag weer,… naar de prachtige omgeving van Chamonix. Samen met Maaren en Linda reizen we ergens in de 3e week van augustus af naar Frankrijk. Het is dan de bedoeling dat de voorbereidingen zijn afgerond, dus het lijkt me handig dat ik de komende weken daarvoor ga zorgen.

In een periode van 6 weken ga ik op mijn manier serieus aan de bak. Meters maken, afzien en vooral genieten van de vele kilometers door de natuur. Met regelmaat weer posten in mijn blog, met regelmaat met vrienden lekker lang door de natuur.

Toch gek,.. dit heb ik toch even nodig… Het is een heerlijk vooruitzicht van een TDS en de voorafgaande periode van 8 weken waarin de positieve motivatiedruk om voor te bereiden voor zo’n geweldige evenement de zin in het trailrunnen alleen maar vergroot. Dus eigenlijk ben ik er nu klaar voor om te beginnen…

Natuurlijk is mijn basis ok, maar zeker niet voldoende voor een avontuur van 119km met 7.250 D+ hoogtemeters door de bergen rond Chamonix.  Dus,… het worden weer 6 weken met een gemiddelde van 100km+ per week. Dan 2 weken rust en genieten van het moment waar ik naartoe aan het werken ben… de TDS.
Profiel TDS 2015 - Trailrunning

Trailrunning Sessions

De komende maanden gaan we erg leuke dingen ondernemen. Nieuw bij TRAILRUNNING zijn onze TRAILRUNNING SESSIONS. We gaan deze zomer toch veel lopen dus kunnen we net zo goed met regelmaat events organiseren en onze passie delen met hardlopers die veel vragen hebben of het gewoon leuk vinden om mee te gaan. Op verschillende mooie plaatsen in de natuur van Nederland, met verschillende mensen en met verschillende thema’s. We gaan met kleine groepen van 20 personen en de eerste 4 activiteiten staan al vast op onze kalender… Iedereen is welkom,… van starter tot gevorderde trailrunner.
>> Ga naar de TRAILRUNNING SESSIONS

Trailrunning rond EPEN

Terwijl ik aan het schrijven ben worden de eerste plannen al afgestemd met de mannen. We gaan de GPX routes van de XTrails 2013 samen lopen… Waarschijnlijk vrijdagnacht op 17 juli vertrekken voor 4 lussen van totaal 104km… Door de nacht over de paden en ergens in de dag op het terras belanden… Toch leuk…

Onder het motto ‘Trailrunning – omdat het kan” ga ik weer opbouwen…. En,.. de aanloop naar een evenement is vaak minstens zo leuk dan de deelname zelf…. Al is de intensiteit en de emotie van het evenement waarvoor je getraind heb vaak net iets anders….

Tot de volgende keer,..

Chris van Beem
chris@trail-runninge.eu

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?