fbpx

Een GPX Route voor morgen regio Middelbeers

Zaterdagavond… met een vooruitzicht om morgen samen met Marek een ronde te (verkennen) te lopen in de regio Middelbeers. Het enige wat ik hoef te doen is om 11:00 aanwezig te zijn… Marek heeft de hele route verzorgd. We gaan zo’n 5 uur lopen op de Garmin van Marek, waar hij via afstandmeten.nl een route getekend heeft. We doen vaker van dit soort trails, waarbij we echt niet weten wat ons te wachten staat. Al eerder zijn we door honden achterna gezeten, hebben we over hekken moeten klimmen of kwamen we bij de ‘Dit is echt geen pad’ situaties. Mij kun je niet blijer maken dan dit soort trails met 1 of meerder vrienden. Gewoon doen en ervaren en kijken wat de dag brengt.

Opbouw

Ik ben weer aan het opbouwen om uiteindelijk de Legends Trails te gaan lopen ergens in Maart. Maarten ligt nu waarschijnlijk ergens in een slaapzak in de natuur, hij ervaart de Legends Trails zoals hij gaat zijn. Hij neemt deel aan het kennismakingsweekend waar ze veel lopen en waarbij iedereen zich kan oriënteren. Ik kon daar niet bij zijn, maar ook dat is geweldig om te doen.

Ik kwam vanmiddag, aan de telefoon met Marek, tot de conclusie dat ik (goed) aan het opbouwen ben voor deze 250km ultra trail… zucht. Tja,… er zit wel een stijgende lijn in, maar het is verre van ideaal. 4 weken geleden begon ik met een eigen training en ik heb daar 21km ontspannen kunnen lopen. 2 weken later liep ik samen met Julia en Carlo een leuke trail van 28km en morgen, dat is dan weer 2 weken verder, loop ik met Marek44km. Daartussen heb ik niet kunnen lopen,… helaas. Ik denk dat het morgen een gevalletje afzien gaat worden… maar,… het is wat het is…

Kleding

Morgen wordt het weer eens wat kouder… Dus,.. wat doen we aan… Nou, ik ben helemaal geen langebroek loper, dus gewoon in korte broek. In de bergen loop ik eigenlijk ook overdag altijd in korte broek. Dan gebruik ik kousen als het te koud wordt. Wel heb ik op mijn bovenlijf 3 of 4 lagen… Kijk ik naar mezelf dan heb ik op dit soort dagen op een lange broek na eigenlijk alles wel bij me. Een windstopper, een regenjas, een shirt met lange mouwen en een mouwloos compressie shirt. Op een gekke (echt)koude dag wat handschoenen en sleeves. Enkele Buffs en that’s it. Ik vind het een prettig gevoel als ik kan combineren naar de omstandigheden.

Hammer Test

Morgen ga ik weer eens met Hammer Nutritions Testen… Ik heb ondertussen al wel de 120km van de TDS gelopen op deze voeding en dat is prima bevallen. Nu eens stoeien met de samenstelling voor morgen. Het wordt koud dus echt veel ga ik niet drinken… dus zal ik meer voeding moeten eten. Ik ben bijna zover dat ik mijn samenstelling van Hammer producten kan delen, zoals ik het gebruik op de verschillende (ultra)afstanden die ik loop.

Nu maar eens mijn tas gaan pakken… Dolen door de (onbekende) natuur van Middelbeers. Met goed gezelschap en alle tijd. In die kou is de auto net een koelbox… en dat is prima,… dus zeker mijn opener niet vergeten… voor een proost met Marek na afloop.

Tot de volgende keer,

Chris van Beem
chris@www.trail-running.eu

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?