fbpx

Mijn kerstcadeau voor 2016

Heb je jezelf wel eens afgevraagd wat je nu eigenlijk het liefst doet… Ik wel, De laatste 4 maanden eigenlijk dagelijks… In een relatief korte periode heb ik vele veranderingen kunnen doorvoeren. Sommige noodzakelijk, andere omdat ik het zelf graag wil. Voor velen is de kerst een tijd van bezinning,… voor mij kwam de bezinning ruim voor de kerst en kies ik voor een enorm kerstcadeau voor mezelf,… voor het jaar 2016….!

Tijd vrijmaken voor leuke dingen

Alles valt weer op zijn plaats. De mooie momenten stapelen zich op en de mindere momenten komen verder op de achtergrond te staan. Een nieuw thuis met mijn meiden als kanjers om me heen. En, door te vertrouwen op mijn gevoel en de de keuzes die daaruit voorkomen breng ik meer tijd door met mensen die voor mij erg belangrijk zijn. En al die positiviteit zorgt voor een hoop energie. Hierdoor onderneem ik nog meer en zie daar,… ik ben tijd vrij aan het maken voor leuke dingen…

We werken om te leven,… we leven niet om te werken… Maar als we dan toch moeten werken om te leven,.. dan maar het liefst iets doen wat niet als werken voelt… En dat gaat in 2016 beginnen…

2016

Er komt tijd vrij voor Ultra Management, er komt tijd vrij om bezig te zijn met Trailrunning Europe. Ja,… al lang in voorbereiding maar nu gaan we echt van start. Met de focus op de mogelijkheden die het internet te bieden heeft maar met 1 gemeenschappelijk thema: “Trailrunning”. Al jaren ben ik op zoek naar mogelijkheden om antwoorden te vinden op het vinden van informatie, het delen van informatie, het samenbrengen van trailrunners en het samenstellen van informatie over trailrunning. Deze website doet het erg goed,… maar het kan nog veel beter… Dus dat gaat gebeuren.

Eigenlijk een korte blog,… maar met een lang vervolg….

Een groot Trailrunning concept voor en door trailrunners,…“, dat wordt mijn cadeau voor kerst dit jaar…

Wordt vervolgd….

Tot de volgende keer,

Chris van Beem
chris@www.trail-running.eu

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?