fbpx

Wij respecteren de natuur…(jij toch ook?)

Ben jij trailrunner? Dan heb je net als TRAILRUNNING Europe respect voor de natuur. In samenwerking met Natuurmonumenten lopen wij de mooiste routes door verschillende natuurgebieden. Hierbij denken wij altijd aan onze omgeving en laten wij zo min mogelijk sporen achter. Wij vragen onze trailrunners dan ook de volgende regels in acht te nemen als zij namens TRAILRUNNING Europe deelnemen aan een trail:

trail running fav 32Blijf op je trail. Blijf altijd op het pad van je trail (indien deze er is). Als je van de paden afwijkt vergroot je de kans dat je de omgeving schade toebrengt. Dit willen we ten allen tijden voorkomen. Als er geen paden zichtbaar zijn zorg dan dat je óver bestaande obstakels rent (en niet er tegen aan). Dit maakt je trail niet alleen leuker maar is ook beter voor de natuur.


trail running fav 32   Respecteer dieren
. Kom je dieren tegen tijdens je trail? Verstoor dan op geen enkele manier hun habitat, raak ze niet aan en maak geen harde geluiden. Dieren zijn erg gesteld op rust en privacy dus ren maar snel verder.
trail running fav 32   Ren je samen met je trouwe viervoeter? Houd deze dan indien aangegeven ook echt aangelijnd.
trail running fav 32  Laat alleen voetafdrukken achter. Vrij simpel, laat niet meer achter dan de afdruk van je schoen. Vanzelfsprekend laat je geen verpakkingen, flesjes of ander onverteerbaar materiaal achter in de natuur. Verzamel je afval en gooi dit weg op een daarvoor bestemde plek. De natuur is geen openbaar toilet, ook op deze manier willen wij geen sporen achter laten.
trail running fav 32   Neem niet meer terug dan waar je mee gekomen bent. De natuur zit vol met mooie ‘hebbedingetjes’. Erg mooi om te zien maar laat deze elementen van de natuur waar ze thuishoren.
Neem dus niets mee naar huis en vernietig geen flora en fauna door ze thuis in een vaasje te zetten.

Samen zorgen wij voor een mooie en schone omgeving waarvan jij en alle andere trailrunners nog lang van kunnen genieten…dus denk eraan…We respect nature – We create memories – We only leave footprints

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?