fbpx

TRAILRUNNING Europe 2.0 is live!

Wij zijn alive and kicking! TRAILRUNNING 2.0 is een feit! We gaan veel leuke dingen doen, trails vooropgesteld!  TRAILRUNNING Europe maakte het afgelopen jaar een enorme groei door met een uniek concept: een online platform waar alle informatie voor én over trailrunning verkrijgbaar is. Iedereen kan lid worden van ons platform en genieten van alle informatie die hier te vinden is. Denk hierbij aan een kalender met alle trailrunning-events, editorials en reviews over materiaal en voeding met een social media bereik van meer dan 50.000 personen in binnen- en buitenland. Ook kun je materiaal of tickets kopen voor reizen, clinics, sessions en trailrunning-events.

Hiermee geven wij gehoor aan de enorme vraag vanuit de markt. TRAILRUNNING Europe is volwassen geworden en opereert anno 2016 als een volwaardige organisatie op de markt van trailrunners.

Ons concept staat! Dit concept willen we graag delen met bestaande en nieuwe partners.
TRAILRUNNING Europe kent partners op verschillende gebieden. Op dit moment heeft TRAILRUNNING de volgende type partners: trainers en event-, locatie-, brand-, foundation-, voeding-, media- en franchise partners.

Nieuwsgierig geworden? Mail ons gerust voor vragen over de sport of over mogelijkheden voor samenwerking.

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?