fbpx

20.000 volgers and counting, welkom bij onze community.

Vanaf vandaag hebben wij ruim 20.000 trouwe volgers op ons Facebook account. Wij zijn hier natuurlijk ontzettend blij mee en hopen dat jullie je blijven aansluiten bij TRAILRUNNING Europe. Samen met jullie timmeren wij hard aan de weg om de grootste TRAILRUNNING community van Europa te worden. Niet alleen met onze kalender maar ook door het organiseren van eigen evenementen, sessions en reizen!

Om deze mijlpaal met jullie te vieren bieden wij de komende week 20% korting op een premium lidmaatschap! Met dit lidmaatschap maak jij deel uit van onze online community en kun je naast het gebruik van de standaard functionaliteiten ook blogs publiceren, comments geven, reviews plaatsen, ontvang je 10% korting o producten in de shop, voorrang op events én korting op tickets!

 

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?