fbpx

Alles over The North Face Mountain Festival dit weekend

 

Het The North Face® Mountain Festival begint aankomende vrijdag 16 september 2016 in Lauterbrunnen, Zwitserland. Festivalgangers beleven daar het ultieme weekend op het gebied van outdoor-avontuur en -entertainment. Het definitieve programma is bekendgemaakt en bevat onder meer een complete festivalrondleiding door leden van het The North Face-atletenteam. Deelnemers zien hierin de diverse activiteiten die plaatsvinden in de natuurrijke omgeving.

Naast activiteiten zoals trailrunnen, hiken, klimmen en paragliden, is er een vol en avontuurlijk entertainmentprogramma samengesteld met onder meer:

trail running fav 32        Inspirerende presentaties van atleten
trail running fav 32        Extreme adventure-films
trail running fav 32        Muziek van Al-Berto & The Fried Bikinis
trail running fav 32        Red Bull-dj-sets
trail running fav 32        Een trainings- en leerprogramma – met workshops in onder meer intuïtief eten, het maken van trainingsprogramma’s, en herstel- en mobiliteitslessen.

Vijftien leden van het The North Face®-atletenteam hebben hun komst bevestigd, onder wie alpineklimmers Tamara Lunger en Simone More, topklimmers Caroline Ciavaldini, James Pearson en de gebroeders Pou, en ultratrailrunners Fernanda Maciel en Jez Bragg.De volledige lijst met atleten, evenementen en een aantal liveverslagen zijn te vinden op de Facebook-pagina van The North Face. Blijf ook op de hoogte van de activiteiten tijdens het weekend door @TheNorthFace te volgen op Facebook en Instagram, en @TheNorthFaceEU op Twitter via #MountainFestival.

Meer informatie over het festival is te vinden op de website.

 

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?