fbpx

The North Face® Mountain Festival, een geweldig weekend in de wildernis!

Vijfhonderd mensen uit 21 landen bezochten afgelopen weekend het The North Face® Mountain Festival voor drie dagen intens avontuur in de wilde natuur. Bezoekers uit onder meer de Verenigde Staten, Canada en Hongkong namen deel aan meer dan zeventig activiteiten: van trailrunning, klimmen, hiken en paragliden tot klifspringen, canyoning, raften en alpineklimmen.

Naast de buitenactiviteiten konden festivalgangers genieten van alles wat het Base Camp te bieden had. Het doel daar: inspiratie en kennis overbrengen, en het vieren van de pracht van de bergen. Dat alles begon met verhalen van leden van het The North Face®-atletenteam. Zo vertelden Simone Moro en Tamara Lunger over hun eerste winterse beklimming van de Nanga Parbat. Foodies leerden hoe ze basisvoeding kunnen omzetten tot smakelijke en voedzame maaltijden tijdens een expeditie. Creatievelingen kregen in een fotografieworkshop inzicht in hoe ze de buitenwereld het best kunnen vastleggen op beeld. Prestatiegerichte deelnemers ontdekten nieuwe manieren om hun lichaam optimaal voor te bereiden op de bergen. De dagelijkse evenementen werden steeds afgesloten met een feest in de prachtige omgeving. Daar genoten deelnemers van lokaal eten en drinken, livemuziek en dj’s.

Jeremy De Maillard, vicepresident Marketing & Ecommerce bij The North Face EMEA: “Mountain Festival 2016 was een ongelofelijk succes. En dat allemaal dankzij onze geweldige bezoekers; van beginnend trailrunners die hun eerste tien kilometer in de bergen liepen tot ervaren klimmers die hun grenzen verlegden met ons atletenteam. De liefde voor het buitenleven, en de drang om te ontdekken en unieke ervaringen te delen met gelijkgestemden maakten Mountain Festival tot een fantastisch evenement voor alle betrokkenen. Namens The North Face willen we iedereen dan ook ongelofelijk bedanken die het festival mogelijk hebben gemaakt. Kom maar op met Mountain Festival 2017!”

Details over het The North Face® Mountain Festival van volgend jaar worden de komende maanden bekendgemaakt. Blijf op de hoogte door The North Face te liken op Facebook, of het merk te volgen op Instagram en Twitter via #MountainFestival.

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?