fbpx

Trailrunning: De Kustmarathon en daarna

De maand oktober is toch altijd wel een dingetje. Ik mag voor de 10-de keer deelnemen aan de Kustmarathon. Alle 9 eerdere edities ben ik gefinished dus,.. een reeks van 10 stuks achterelkaar is voor mij best bijzonder. Bij deze marathon is het voor mij het hardlopen en het trainen naar doelen begonnen, ik ben ondertussen 10 jaar bezig…

Maar, wat is er veel veranderd het afgelopen jaar… Eind vorig jaar ging bij mij de figuurlijke knop om en nu een jaar verder kan ik gerust zeggen dat mijn stoutste verwachtingen van destijds niet eens in de buurt van de actuele werkelijkheid zijn gekomen. Zoals ik er nu naar kijk sluit ik een reeks van 10 jaar komend weekend af met mijn 10e finish bij de Kustmarathon. Voor mij begint dan een nieuwe periode van de eerste 10 jaar, met oude en nieuwe vrienden en mensen om me heen. We gaan samen uitbouwen wat we al opgepakt hebben.

Eigenlijk is het allemaal niet zo moeilijk. Zet een groepje enthousiastelingen bij elkaar. Kijk waar ze goed in zijn en wat ze graag doen en vind de gemene deler. In ons geval ‘Het laten groeien van onze Trailrunning-Community’. Wat begon als een solo-website met blog en een beperkte trail-kalender resulteert nu al in een team van 10 mensen die alleen maar bezig zijn met het uitbouwen van de huidige Europese trailrunning kalender en de enorme hoeveelheid informatie op de website. En, dan niet op een manier om alle functionaliteit bij onszelf te houden, nope…. Juist op een manier zodat we allemaal een bijdrage kunnen leveren aan onze eigen community. Het kunnen delen van verslagen, foto’s en video’s en ook belangrijk… trailrunners kunnen vinden die wonen en bewegen over heel de wereld.

Ik ga niet vertellen wat we allemaal bieden, kijk zelf maar eens… En o ja,  dat van het moeten betalen… haha. Nee hoor, dat hoeft helemaal niet… Als free member heb je sowieso dezelfde mogelijkheden en meer zoals ik had bij de oude website.

De huidige quo technische opzet is nogal wat professioneler dan de eerdere variant en werkt veel meer functionaliteiten en met geregistreerde leden. De kosten die onze echte leden betalen (die €20,00 per jaar) verdienen ze direct terug op kortingen binnen de community op producten en diensten die we met onze partners aanbieden. Daarnaast krijgen leden ook privileges op het eerder kopen van tickets bij onze eigen en partner initiatieven in events, sessions en andere Trailrunning Master Sessions. Het spreekt voor zich dat echte leden kunnen beschikken over alle informatie die voorhanden is en dat alle leden elkaar kunnen vinden binnen de community.

Dan weer terug naar deze maand oktober… Iedere maand staat er wel een speciale ultra bij mij op de planning en voor de maand oktober is dat richting de 114km Salomon Cappadocia Ultra Trail in Turkije.

Over de trail:

‘Salomon Cappadocia Ultra-Trail® is an ultra trail run that takes places along the hills and valleys of the unique Cappadocia region, a UNESCO world heritage site. The distance is about 114 km with a variation in altitude of 3,340 m. The race starts on October 22, 2016 at 7:00 in Urgup city center. Participants should finish the route under 24 hours in a semi-sufficient way, i.e. they should carry equipment that is necessary to ensure the safety of their run for possible weather conditions’.

Een nieuw avontuur. In 5 dagen de binnenlanden van Turkije bezoeken. De cultuur ervaren en samen met Sabine een prachtige route lopen door een Unesco erkend gebied. En natuurlijk gaan we een verslag doen van dit avontuur binnen onze community…

Met velen delen!
Even voor de duidelijkheid. De Trailrunning Community is er voor iedereen die trailrunning in zijn hart gesloten heeft. Je kunt je eigen verhalen met ons delen, we zijn altijd opzoek naar nieuwe bloggers. Je kunt je eigen evenementen met ons oppakken… Je kunt vragen en antwoorden zoeken. Je kunt eenvoudig trails zoeken door je eigen voorkeuren in te stellen.

Stel de vragen over je gear of voeding binnen ons forum of lees de reviews van producten. Wat ik eigenlijk bedoel… neem contact met ons op en kijk wat je zelf wilt bijdragen.. Zelf reviews schrijven, trainingen geven, clinics verzorgen… Kom maar op!

Wij stellen je graag voor aan de rest van de community…

Ik heb figuurlijk besloten zelf de slingers op te hangen… maar of je op de gastenlijst komt bepaal je zelf, iedereen is uitgenodigd op ons feestje…

Tot de volgende keer,
Chris van Beem
chris@www.trail-running.eu

Lees meer blogs van Chris..

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?