fbpx

Aankomende sessies..

We hebben nog enkele plaatsen beschikbaar voor de master sessies. Ben je van plan om deel te nemen? Meld je dan snel aan bij een van de onderstaande sessies naar jouw keuze.

Wat is een Master sessie?
Een serie van 4 sessies waarin wij in samenwerking met Paramount Fitness & Work-out Valkenswaard een exclusieve sessie aanbieden geheel in het teken van trailrunning. Tijdens deze master session brengen wij de wereld van fitness en trailrunning samen voor jouw ultieme training!

Wat gaan we doen? 
10:15 uur – Ontvangst deelnemers op locatie.
10:30 uur – Start van 30 minuten durende indoor workshop ‘core stability’. Tijdens deze workout leert de deelnemer alle inns en outs over het verbeteren van de core stability. Welke belangrijk is voor de trailrunner. De focus tijdens deze work-out ligt op het versterken van de rugspieren, buikspieren en andere belangrijke spieren. Core stability is een modern en uitdagend trainingsprogramma met  als doel de rompstabiliteit (Core stability) te vergroten. Je leert bewegingen te maken vanuit de kern van je lichaam, met als resultaat een goed functionerend spiercorset ofwel een sterke fundering; een krachtig centrum. Een goede core stability is de basis van iedere trailrunner.
11:00 uur – Start van de 7a10 KM trail door natuurgebied Leenderheide/achtereind onder begeleiding van een afgevaardigde van team TRAILRUNNING. Afhankelijk van de deelnemers wordt de route bepaald.
12:00/12:30 uur – Dit is het einde van de master-session, gezamenlijk delen we ervaringen uit onder het genot van een drankje.

Lees hier waarom mede organisatoren Tom en Leon deelname voor trailrunners aanraden. Aanmelden kan nog tot woensdag 2 november.

november, 2016

No Events

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?