fbpx

Onze nieuwe trail kalender, maakt zoeken makkelijk!

Onze trail kalender is er voor jou! Wij zijn dagelijks op zoek naar nieuwe trails waarmee jij jouw eigen trail-kalender kunt vullen met trais die jou aanspreken! Van kid’s trail tot ultra-trails van 146 kilometer, wij verzamelen alle trails voor jou in één overzichtelijke kalender. Hoe werkt het precies? Dat leggen wij je uit!


Zoeken naar een trail:

  • Zoeken op naam, dit is natuurlijk de gemakkelijkste én de meest gerichte manier om te zoeken als je al weet welke trail er in jouw zoekresultaten naar boven moet komen. Je typt hier de titel van de trail in de zoekbalk en drukt op enter. De resultaten worden getoond.
  • Zoeken op continent. Om jezelf te oriënteren binnen verschillende landen is het mogelijk om alle trails in Europa in de kalender te laten weergeven. Hiervoor klik je op de checkbox vóór ‘Europe’.
  • Zoeken op land en/of plaatsnaam. Op zoek naar trails bij jou in de buurt? Klik op het ‘plusteken’ achter het continent na keuze en vink in de lijst met landen de landen naar keuze aan. De zoekresultaten worden automatisch voor je gefilterd. LET OP: Heb je eerder het vinkje voor ‘Europe’ aangezet? Vergeet dan niet om deze uit te zetten. 
  • Zoeken op map. Je kunt ook gemakkelijk zoeken op de kaart. Selecteer jouw land naar keuze en stel de juiste datum in.

Je eigen kalender samenstellen
Heb je leuke trails gezien die je graag aan je agenda toevoegt? Wij zorgen ervoor dat je ze niet vergeet! Na dat je de trail hebt geopende zie druk op de button ‘ Add to Google Calendar’ en de trail staat meteen in jouw agenda genoteerd!

Have fun trailrunning!

july, 2021

No Events

 

 

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?