fbpx

Raad de locatie en WIN!

Gisteren is team TRAILRUNNING Europe op pad geweest om onze route voor het aankomende event voor jullie uit te stippelen. En wat was het GAAF! Geen vuiltje aan de lucht en een ontzettend mooie omgeving, de perfecte elementen voor ons om de route te bepalen.

In het eerste kwartaal van 2017 organiseren wij in samenwerking met onze partners een trail door een van de mooiste gebieden van Nederland. Waar precies? Dat houden we nog even geheim…Kan jij aan de hand van deze foto’s zien in welk gebied wij aankomend jaar onze trail uitstippelen? Laat het ons weten in een reactie op onze Facebook-post en win 2 gratis startbewijzen! Op 24 november maken wij de winnaar bekend!

 

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?