fbpx

Terugkijken op de sessie van afgelopen zaterdag.

Op zaterdagmorgen 19 november om 10:30 hebben we met een groep van tien deelnemers een Master Session gehouden. Een groep van acht personen was vanuit het mooie Wezep afgereisd om deel te nemen. De vrijwilligers van de WezepTrail, met Jan als race-director, kwamen onze sessie bijwonen. Een leuke groep enthousiaste hardlopers, waarbij sommigen nooit eerder een trail hadden gelopen. De startlocatie was dit keer bij sportschool Work-out waar Tom Liebrand het eerste half uur indoor voor zijn rekening nam.

Omgaan met core-stabiliteit in combinatie met trailrunning. Het hoe en waarom is in de praktijk meteen duidelijk. Natuurlijk namen de heren ruim de tijd voor het beantwoorden van vragen die vanuit de deelnemers gesteld werden. Vooraf hebben we samen met de deelnemers afgesteld hoelang we zouden lopen.  Ter plekke hebben we een leuke route samengesteld van ongeveer 10 km. Het was zowaar een geweldige dag om een lekkere trail te lopen. Met een wat vochtige ondergrond hebben we de deelnemers de mooie omgeving rond Valkenswaard kunnen laten zien. We liepen in een tempo waarbij er tijd was voor suggesties, tips en antwoorden op vragen. Wat is het toch heerlijk om met een groep positieve mensen en allemaal sportieve liefhebbers van de natuur een mooie ronde te lopen!

Dit gaat nooit vervelen.
Na afloop genoeg tijd om alles nog even door te nemen, te douchen en wat te drinken. Ook ik heb geleerd van deze dag. Het is bijzonder hoe een sessie als deze waarin het voornamelijk draait om informatie uitwisselen kan uitpakken. Met nieuwe energie én de input van de deelnemers gaan we onze Master Sessions verder uitbouwen. Samen met onze partners die zelf zorgen voor de eigen specifieke ‘Master’ toevoegingen.

Volgende keer gaan we naar Paramount Fitness Centrum in Aalst-Waalre. Opnieuw krijgt de Core-Stabiliteit aandacht, dit keer van Leon van Meijel. Daarna lekker in de mooie bossen van Aalst-Waalre…wij kijken er nu al naar uit!

Wil je erbij zijn? Meld je hier onder aan voor de aankomende edities!


Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?