fbpx

Onze deelname aan de Bello Gallico Trail

In de nacht van vrijdag op zaterdag verschijnt TRAILRUNNING Europe teamlid Chris van Beem aan de start van de Bello Gallico Trail 2016. Deelnemers  lopen een afstand van 160km, 80km of 45km in het Nationaal Park Hoge Kempen, natuur in al haar glorie! Uitgestrekte dennenbossen worden afgewisseld met paarsbloeiende heide, grote waterplassen getuigen van grind- en zandwinning, hoge toppen bieden grootse vergezichten, …. In dit natuurlijke decor leven tal van zeldzame en bijzondere dieren.

Vanaf 04:00 uur kun je ons live volgen! Bekijk hier de route én de voortgang van de deelnemers.  (Startnummer 46)

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?