fbpx

Ben jij een van de New Care product panelleden?

De vier panelleden voor de product test van New care zijn bekend. Eerder deden wij een oproep naar lopers die het leuk vinden om voedingssupplementen van New Care te testen. Jullie reageerde massaal. Uit al jullie inzendingen hebben wij twee mannen én twee vrouwen gekozen die voor ons twee maanden deze producten zullen testen.  Deze personen zijn:

  • Sabine de Vries (v)
  • Ilonka de Vlaam-Klink (v)
  • Gertjan de Lange (m)
  • Patrice Meert (m)

Jullie inzending heeft ons overtuigt van jullie motivatie. Aankomende week ontvangen jullie per post de New Care artikelen. Tevens ontvangen jullie van ons aanvullende informatie over de testperiode. Veel plezier met testen en enjoy you trails!

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?