fbpx

EHBO’ers gezocht 20 mei Brabantse Kluis Trail

Zoals jullie inmiddels weten organiseren wij op 20 mei aanstaande de Brabantse Kluis Trail. Hiervoor zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons die dag een handje willen helpen én EHBO’ers die er voor zorgen dat alles in goede banen verloopt. Ben jij in het bezit van een EHBO diploma en wil je op 20 mei helpen tijdens de Brabanste Kluis trail in Aarle-rixtel? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Wij bekijken alle aanvragen zorgvuldig en laten je zo spoedig mogelijk iets weten.

Teamleden evenementen

Meld je aan bij ons team van vrijwilligers die samen met ons elk evenement in goede banen leidt.
    Heb je een voorkeur voor activiteiten? Laat het ons even weten.

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?