fbpx

The North Face Mountain Festival 2017

Het festival komt dit jaar terug met een groter programma vol outdoor-avontuur. 

Het The North Face Mountain Festival keert in 2017 groots terug naar Lauterbrunnen, Zwitserland. Het event – waar avonturiers van over de hele wereld hun outdoor-hart kunnen ophalen – vindt dit jaar plaats van 14 tot en met 17 september aan de voet van de Eiger. Dat betekent een extra nacht in het programma ten opzichte van 2016. Bovendien is er ruimte voor twee keer zoveel bezoekers.

Festivalgangers kunnen in het geweldige berglandschap klimmen, paragliden, hardlopen, canyon-jumpen en hiken. In het basecamp van het festival is er de mogelijkheid om het wat rustiger aan te doen en te relaxen. Maar met talloze workshops, zoals ‘koken tijdens expedities’ en ‘avontuurfotografie’, is deze plek wel net zo avontuurlijk. Tel daar livemuziek, inspirerende presentaties van atleten en avontuurlijke films bij op en je hebt alle ingrediënten om van het The North Face Mountain Festival het ultieme outdoor-event te maken.

Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via de website van The North FaceEarly-bird-tickets zijn inmiddels uitverkocht.

Daarvoor krijg je:

  • toegang tot het volledige festivalprogramma met een focus op trailrunnen, hiken en klimmen;
  • de mogelijkheid toffe workshops te volgen, zoals ‘avontuurfotografie’ en ‘koken tijdens expedities’;
  • ontbijt op vrijdag, zaterdag en zondag en een diner op zaterdagavond, geserveerd in de klassieke The North Face Dome;
  • veel entertainment, zoals inspirerende atletenverhalen en optredens van bands en dj’s;
  • een plek op de camping met natuurlijk toiletten en warme douches.

Giorgio Saviane, senior brandmarketingmanager bij The North Face EMEA: “In 2016 mochten we een geweldige groep outdoorfans op het festival verwelkomen: van ervaren ultrarunners tot beginnende klimmers. Ze kwamen van over de hele wereld, zelfs uit China. Wat ze deelden, was de liefde voor avontuur, geweldige ervaringen en natuurlijk de natuur. Hierdoor ontstond er een ongelofelijke sfeer tijdens het hele event, waardoor het voor alle deelnemers een onvergetelijke ervaring was. Dit jaar verwelkomt het The North Face Mountain Festival twee keer zoveel mensen. Het festival ondergaat een grote verandering met nóg meer avontuur, ontdekkingen en ervaringen. We zijn van plan al het geweldige van vorig jaar te mixen met een aantal nieuwe, toffe activiteiten en zo het beste avontuurfestival ter wereld te creëren.”

Daarnaast is het The North Face Mountain Festival 2017 het decor van de TomTom Adventurer als dé Official Outdoor Watch van het event. Bezoekers van het festival kunnen het bekroonde gps-outdoor-horloge – met ingebouwde hartslagmonitor, barometer, kompas, muziekspeler en routeverkenning – testen tijdens hun avonturen op het festival.

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?