fbpx

Pascal van Norden wint Vuurtorentrail Ameland

Pascal van Norden uit Gouda heeft de tweede Vuurtoren Trail Ameland, onderdeel Ultra 60 gewonnen. Hij deed bijna vier en een halve uur over de 60 kilometer trail. De trailrunner startte om 8 uur en oogde na de urenlange tocht nog zo fris als een hoentje. Als grap stelde hij, dat hij ook nog de twintig kilometer trail ging lopen.

Het op en af de duintjes was de Goudenaar zwaar gevallen. Wat hij mooi vond aan de tocht was de natuur waar de route doorheen ging en de vogeltjes die opvlogen als de hardloper voorbijkwam.De Vuurtoren Trail Ameland werd op 21 en 22 maart 2015 voor de tweede keer georganiseerd. De finish is in het centrum van Hollum, op het Zwaneplein. Bron. 

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?