fbpx

Barkley 2017, een van de zwaarste ultra trails en slechts 1 finischer.

Afgelopen maart vond de Barkley 100 plaats, een ultramarathon die tot de zwaarste ter wereld wordt gerekend. In de afgelopen 32 edities hebben slechts 15 lopers de finish gehaald. Veel geven op, andere halen de tijdslimiet van 60 uur niet. Bekijk hier het verslag en filmpje van Barkley 2017.

John Kelly was de 15e en enige finisher van de 2017 Barkley. Een ongelooflijke prestatie. Zijn tijd van 59:30 toont aan wat voor close call  het was. Echter, velen zouden zeggen dat die op 30 minuten speling niet veek is in wat in het algemeen wordt beschouwd als de ‘zwaarste’ race ter wereld.

 

 

Barkley 2017 – High Drama and a 15th Finisher

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?