fbpx

De uitslag van het testpanel, New Care supplements.

In de test! New care producten, merkt ons testpanel het verschil? De afgelopen maanden hebben de kandidaten van het gekozen testpanel voor jullie verschillende voedingssupplementen van New Care getest.  De producten die gekozen zijn om te testen zijn speciaal geselecteerd voor de duursporter. Onlangs vroegen wij ons testpanel wat ze van van de producten vonden en hoe ze de test periode ervaren hebben. Raden zij jullie deze producten aan?

New Care Multivitamine
Dit product is door de groep gebruikt voor de periode van twee maanden. De multivitamine scoort goed onder de gebruikers. Over het algemeen enkel positieve reacties, het product wordt dan ook als ‘zeer tevreden’ beoordeeld. We vroegen of de deelnemers een bepaalde verwachting had van het product. De meeste testers gaven aan een verbeterde weerstand en een optimale conditie van het lichaam te verwachten. De verschillen zijn bij het gros van de testers na een paar weken merkbaar. Ik voel me fitter, en het aantal malen dat ik verkouden ben is afgelopen zijn enkele reacties. Een persoon gaf aan geen verschillen op te merken tijdens of na de testperiode. Er zijn geen bijwerkingen vastgesteld door het testpanel en 3 van de 4 kandidaten zou het andere trailrunners aanraden. Eind beoordeling: 7

New Care Vitamine D
Dit product is door de groep gebruikt voor de periode van twee maanden. Ook de vitamine D scoort goed onder de gebruikers. Over het algemeen veel positieve reacties. Ook dit product wordt als ‘zeer tevreden’ beoordeeld. We vroegen of de deelnemers een bepaalde verwachting had van het product. De meeste testers gaven aan het moeilijk te vinden om verwachting aan dit product te koppelen. Een persoon gaf aan vermindering van zonneallergie een logisch effect te vinden van het slikken van vitamine D.  Na en tijdens de test periode blijft deze persoon hier ook nog geen last van te hebben . Er zijn geen bijwerkingen vastgesteld door het testpanel en de helft van de kandidaten zou het andere trailrunners aanraden. Eind beoordeling: 7,5

 

New Care Visolie
Dit product is door de groep gebruikt voor de periode van twee maanden (of tot het doosje leeg was). De visolie scoort gevarieerd onder de gebruikers. Positieve reacties gecombineerd met kandidaten die het verschil niet direct merkten. De visolie wordt als ‘tevreden’ beoordeeld. We vroegen of de deelnemers een bepaalde verwachting had van het product. De meeste testers gaven geen expliciete verwachting van dit product te hebben. Een korter herstel van de spieren na een training is enkele malen  als effect van dit product genoemd. Er zijn geen bijwerkingen vastgesteld door het testpanel en de helft van de kandidaten zou het andere trailrunners aanraden. Eind beoordeling: 7

New Care Magnesium
Dit product is door de groep gebruikt voor de periode van twee maanden. De magnesium scoort erg goed onder de gebruikers. Veel positieve reacties onder de gebruikers. De magnesium wordt als ‘ zeer tevreden’ beoordeeld. We vroegen of de deelnemers een bepaalde verwachting had van het product. De meeste testers gaven aan van het product te verwacht dat het de herstel periode zou verkorten en minderlast van pijntjes te hebben. “Ik voel me beter ten opzichte van voor het gebruik, daardoor loop ik ook sneller en merk dat ik bij een zwaardere belasting minder last heb van mijn hamstring en sneller hersteld ben” aldus een van de testpanel kandidaten. Er zijn geen bijwerkingen vastgesteld door het testpanel en 75% van de kandidaten zou het andere trailrunners aanraden. Eind beoordeling: 8

New Care Proteïne
Dit product is door de groep gebruikt voor de periode van twee maanden. De proteïne scoort matig onder de gebruikers. De proteïne wordt als dan ook als ‘matig’ beoordeeld.  De verwachting is dat het product zorgt voor minder spierpijn na fysieke inspanning. De smaak van de proteïne wordt opgemerkt door de gebruikers. De smaak en textuur van het proteïne poeder wordt als zeer aanwezig en niet prettig ervaren. 25% geeft aan daadwerkelijk verschil te voelen en het product ideaal voor duursport te vinden. Er zijn geen bijwerkingen vastgesteld door het testpanel en 25% van de kandidaten zou het andere trailrunners aanraden. Eind beoordeling: 6

Meer weten over de producten van New Care? Bekijk ze hier.  

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?