fbpx

Nog enkele plaatsen vrij voor de Kazachstan reis.

We hebben inmiddels drie deelnemers die zeker zijn van een tickets voor deze trailreis. Zij lopen de verschillende afstanden tijdens de Tengri Ultra 2017.  Dit event wordt voor de derde keer gehouden en wel op 6-7 mei, 2017. TRAILRUNNING Europe biedt in samenwerking met Kazachstanreizen.nl een pakketreis aan inclusief excursies in Almaty op 5 en 8 mei. Inclusief de internationale vluchten op 4 en 9 mei neemt de reis zes dagen in beslag. Je kunt zich inschrijven voor afstanden van 15, 35 én 70 km, in de leeftijdscategorieën 18-35, 36-50, 51-60 en 61+ jaar, voor zowel mannen als vrouwen.

De ultra trail is inmiddels geaccordeerd.

Het programma voor deze reis en de tickets klik je hier. 

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?