fbpx

Trail Dog- dit verhaal over een trailrunner en zijn hond geeft je kippenvel.

Trek jij er regelmatig met je viervoeter op uit? ‘Gaëtan Ugnon-Fleury’ en zijn honden Pépite en Jolyn zijn onafscheidelijk. Ze delen de liefde voor de trails en wijken tijdens het lopen dan ook niet van zijn zijde. Begin vorig jaar bracht het Solomon team een bezoekje aan hem in zijn woonplaats Frankrijk.

Voor het maken van deze korte documentaire reisden de makers van dit filmpje naar het kleine dorpje La Motte-d’Aveillans in het zuidoosten van Frankrijk. Daar ontmoette ze te ontmoeten ze de winnaar van de #MyTrailDog competitie ‘Gaëtan Ugnon-Fleury’ en zijn honden Pépite en Jolyn. Samen met zijn trouwe vriervoeters trekt hij de bergen in. De tijd die ze met hem doorbrachten leerde ze een paar eenvoudige lessen die we vaak vergeten in de drukte van het leven. Trail Dog is een ode aan de schoonheid én het geluk die gevonden kunnen worden in de meest eenvoudige dingen van het leven- vriendschap. Enjoy your trails!

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?