fbpx

Trailrunnen met Pasen, de Klein Zwitserland Trail 2017.

Afgelopen paasweekend werd de derde editie van de Klein Zwitserland Trail gehouden in het gebied van de landgoederen Heuven en Beekhuizen in Nationaal Park Veluwezoom in Velp/ Rheden. Kenmerkend is het grote aantal hoogtemeters in een relatief klein gebied met loofbomen, naaldbomen en heide. Er worden afstanden gelopen van 7, 14 en 21km met respectievelijk 185, 350 en 515hm.

Het parcours van de Klein Zwitserland Trail is tot stand gekomen in overleg met Natuurmonumenten en leidt over smalle, kronkelige, soms zanderige bos – en ruiterpaden, steile klimmetjes en glibberige afdalingen door een landschap uit de ijstijden van 200.000 jaar geleden. Soms is het landschap zacht en vriendelijk; uitnodigend en romantisch. En soms meedogenloos en venijnig waarbij opperste focus en concentratie vereist is.

Bekijk hier de foto’s die fotograaf Bas maakte tijdens de Klein Zwitserland Trail 2017.

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?