fbpx

Voorbereiden in bourgondische sferen.

Vandaag hebben wij hard gewerkt aan de voorbereiding van de Brabantse Kluis Trail op locatie! Een heerlijk dagje in bourgondische sferen.

Op 20 mei 2017 houden wij onze eerste Brabantse Kluis Trail. Dit keer hebben we 2 routes gemaakt door het prachtige natuurgebied. We hebben de locatie bewust gekozen. De mensen, de sfeer én het vleugje historie met een karakteristieke start en finish bij de gezellige Brabantse Kluis. Liefhebbers van trailrunning worden door ons getrakteerd op een sfeervol trailrunning evenement waarbij deelnemen genieten en finishen belangrijker vinden dan winnen. Onze Brabantse Kluis trail is dan ook geen wedstrijd maar een evenement waar we je laten kennismaken met de prachtige mix van natuur en cultuur, de Brabantse Bourgondische gastvrijheid, gecombineerd met prachtige paden waar wij trailrunners zo dol op zijn.

Het aantal tickets is beperkt, dus aarzel niet en kom ook naar ons evenement, neergezet door onze eigen trailrunners.

Bekijk hier de Facebook pagina van de Brabantse Kluis Trail.

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?