fbpx

De Brabantse Kluis Trail; “Interessant, afwisselend parcours in een heel mooie omgeving.”

Na afloop van de eerste editie van de Brabantse Kluis Trail hebben alle deelnemers via de mail een vragenlijst ontvangen. Het doet ons goed om te zien dat meer dan de helft deze vragen beantwoord heeft. Bedankt hiervoor! Uiteraard nemen wij jullie feedback mee in het organiseren van toekomstige events om jullie ervaring nog beter te maken en te blijven groeien.

Wij hebben jullie verschillende vragen gesteld en de resultaten waren zeer positief. Heel tevreden zijn wij met het gemiddelde cijfer voor onze organisatie (8,5) en de sfeer (8,9).

99% van jullie gaf aan voldoende informatie te hebben ontvangen voorafgaande aan de trail.

Een ruime meerderheid gaf aan dat de route duidelijk genoeg stond aangegeven. Echter waren er ook wat mensen die aangaven dat zij verkeerd gelopen waren. Tijdens ons volgende event zullen wij meer gebruik maken van pijlen en het onderscheid tussen de 10 en 20 km duidelijker aangeven om verwarring te voorkomen. Wij zijn blij om te lezen dat jullie de route mooi en gaaf vonden om te lopen. ‘Interessant, afwisselend parcours in een heel mooie omgeving.’ ‘Supermooie route, echt een aanrader! Ik heb er van genoten.’

Tijdens onze trail was tijdsregistratie aanwezig. Wij hebben jullie gevraagd of dit voor jullie een must is tijdens een trail. Meer dan de helft heeft aangegeven dit geen must te vinden. Wel geven jullie aan dit een leuke aanvulling te vinden.

Gaaf vinden wij het om te zien dat de Brabantse Kluis Trail voor een aantal onder jullie de eerste ervaring in trailrunning was. Wij hopen dat dit een eerste aanzet was tot nog veel meer moois in de natuur! ‘Bedankt voor deze mooie eerste kennismaking met het trailrunnen, tot volgend jaar!’ ‘Deze ervaring vraagt voor mij om meer. Zo lopen in de natuur is geweldig.’

Hier nog wat leuke reacties van jullie over de Brabantse Kluis Trail:

  • ‘Het was fantastisch om mee te mogen maken en een hele mooie route. Complimenten voor de organisatie!!’
  • ‘Geweldige sfeer. Mooie route!’
  • De hele dag als zeer positief ervaren dus kijk al uit naar de 2e editie. Route was mooi en goed georganiseerd.’ 
  • ‘Zelden maak ik zo’n goede verzorging mee, dus petje af voor jullie team. Prachtig om mee te mogen maken, dank jullie wel.
  • ‘Complimenten voor de organisatie! Voor mij het eerste trailrun-event, maar er gaan meer volgen! Mooie route uitgezet, vooral de smalle bospaadjes waren erg leuk. Verzorgingsposten ook goed verzorgd.’

Wij hopen jullie uiteraard te zien bij onze toekomstige trails en doen er alles aan jullie wederom een mooie ervaring te bezorgen!
In januari organiseren wij een wintereditie van de Brabantse Kluis Trail. Binnenkort meer…

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?