fbpx

TrackREG tijdsregistratie tijdens Brabanste Kluis

De nadruk tijdens de Brabantse Kluis trail ligt echt op genieten. Deze trail is dan ook géén wedstrijd maar een trail die je loopt puur voor eigen plezier en beleving. Toch vinden sommige het fijn om een richtlijn voor de tijden aan te houden. Daarom draaien wij op 20 mei een pilot met tijdsregistratie. Wil je je tijd weten? Dan is die mogelijkheid er. De tijden worden direct na het evenement beschikbaar gemaakt.

Op zaterdag 20 Mei zullen wij tijdens de allereerste Brabantse Kluis Trail in samenwerking met het TrackREG, een pilot draaien en het evenement voorzien van tijdregistratie. Daar dit een pilot betreft kunnen er geen rechten worden ontleend aan de gegenereerde tijden. Wij vragen graag jullie medewerking hierin. TrackREG is een jong dynamische organisatie uit Gemert. Door technische innovaties en maximaal gebruik te maken van social media verhoogt TrackREG de beleving voor de organisatie, deelnemers en toeschouwers.

Tijdens en na het evenement hebben jullie inzage in je persoonlijke tijd en foto’s van het evenement via onze website en via live.trackreg.com

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?