fbpx

Dit weekend: 5e editie van de Eiger Ultra Trail 2017!

Afbeeldingsresultaat voor eiger ultra trailDe Eiger is een 3970 m hoge berg in Zwitserland, in het gebied van het Berner Oberland. De beruchte berg ‘Eiger’ trekt al decennia bezoekers die vallei bewonderden. Vooral na 1858, toen de lokale berggidsen Christian Almer en Peter Bohren samen met hun gast Charles Barrington voor het éérst de top bereikten.

In 2015 werd de Eiger Ultra Trail door RunnersWorld Magazine uitgeroepen tot mooiste race ter wereld. De ‘Eiger’ is vanzelfsprekend het decor van de 5e editie van Eiger Ultra Trail 2017. Een van de meest uitdagende wedstrijden in de Zwitserse Alpen wordt dit jaar gehouden op 15 en 16 juli 2017. Tijdens de race komen de meest adembenemende hoogtepunten van dit gebied aanbod. Deze Ultra Trail is een echt spectaculaire ervaring voor zowel trail runners als toeschouwer. Deelnemers kunnen zich inschrijven op de volgende afstanden: 16 – 35 – 51 en 101 km.

 

 

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?