fbpx

TOR de Geants 2017

Van 10 tot en met 17 september vindt in Italië de Tor Des Geants plaats. Wij zijn er bij dit jaar en blikken nog even terug op het moment dat we daar achterkwamen..

Maart 2017 – Gisteren was de loting voor deelname aan Tor Des Geants 2017! Tijdens de deelname aan Legend Trails kwam de verlossende email binnen…we zijn ingeloot. De Tor des Géants is de eerste en enige race die de individualiteit van de langeafstandloper combineert.  Er worden geen strenge regels door de organisatie opgelegd waardoor deelnemers op het eigen tempo kunnen deelnemen. De Tor des Géants is de eerste race uit deze categorie waarbij de hele route in dezelfde regio uit prachtige wandelpaden bestaat welke door het Gran Paradiso National Park en het Regionaal Mont Avic lopen. Al deze eigenschappen maken deze race een unieke beleving.. De maximale tijd om de trail te voltooien is 150 uur…

Nu is het bijna zo ver en zijn we onderweg naar Italië om daar te beginnen aan een groots avontuur…

 

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?