fbpx

Update – Voorsterbos trail 2017

Helaas zijn wij genoodzaakt om mede te delen dat de Flevo Trail Voorsterbos dit jaar geen doorgang kan vinden. Vanwege het lage aantal deelnemers aan deze trail zijn wij genoodzaakt dit evenement niet door te laten gaan.

TRAILRUNNING Europe is een kleine organisatie welke voornamelijke evenementen draait op basis van vrijwilligers. Wij streven erna om iedere deelnemer een unieke trail-ervaring te bieden en de veiligheid van onze deelnemers staat bij ons voorop. Bij een dergelijk laag aantal inschrijvingen als bij de Flevo Trail Voorsterbos kunnen wij de kosten voor deze aspecten van het evenement als dit helaas niet dragen.

Wij hebben een hoop werk in de voorbereiding zitten en vinden het ontzettend jammer dat wij jullie op het laatste moment teleur moeten stellen. Wij gaan ons nu focussen op de Zandenbos Trail in november en gaan ons best doen om hier een spectaculaire editie van te maken.

Team TRAILRUNNING

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?