fbpx

Tweede editie van de Clif Bar Terhills Trail.

Afbeeldingsresultaat voor Clif Bar Terhills TrailBearsports organiseert op 9 december 2017 de tweede editie van de Clif Bar Terhills Trail op het terrein van Terhills in Eisden-Maasmechelen (B).
Terhills ligt op de voormalige mijnsite van Eisden in het hart van de Euregio. Het strekt zich uit over een gebied van circa 365 ha in Dilsen-Stokkem en Maasmechelen, aan de rand van het enige Nationale Park van België. Gevormd door haar verleden als industriële mijn- en grindontginningssite, wordt de omgeving vandaag gekenmerkt door weelderige fauna en flora, enorme waterpartijen en unieke verzichten vanop de mijnterrils. Een levende herinnering aan het Limburgse steenkoolmijnverleden en waar meer dan een kwart eeuw geleden de mijnen van Eisden nog op volle toeren draaide. Vandaag de dag ziet het landschap er helemaal anders uit en kan je hier genieten van een verrassend landschap van ‘bergen en meren’ met spectaculaire panorama’s, Bij spectaculaire panorama’s horen ook spectaculaire trails. Er staan 3 afstanden en kids trails op het programma. Er komen afstanden van 30, 20 en 10km en voor de kids tussen de 1 en 4 km (afhankelijk van de leeftijd).

Benieuwd? Bekijk hier de video. 

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?