fbpx

inschrijvingen geopend: Gelderse Poort Trail

En we zijn los! 8 april hebben we weer een prachtig parcours vlakbij Nijmegen voor je uitgezet: De Gelderse Poort Trail. Een trail door de uiterwaarden van de Waal met een 10km, 30km en marathon afstand. Wij zorgen voor de sfeer, verzorgingsposten en bij de twee langste afstanden een oversteek met pontje over de rivier. Tot dan!

Aan de oevers van de Waal, tegen de stad Nijmegen, ligt de Gelderdse Poort. Twintig jaar geleden graasden hier nog koeien; hierna gaf Staatsbosbeheer wind, water en dieren vrij spel. De rivieren vormden duinen en de wilde paarden en runderen boetseerden een mozaïek van graslanden, ruigtes en waterplassen. Deze trail geeft je gegarandeerd natte voeten!

De Gelderse Poort Trail bestaat uit drie afstanden; 10, 30 en 42 km. De tien kilometer loopt langs de zuidoever van de waal, over rivierduinen en door uiterwaarden. De dertig kilometer en marathon-afstand steken de rivier over, om via de noordoever van de rivier langs enkele prachtige natuurgebieden te trekken (oa oude steenfabriek, zandwinning gronden en stranden, moeras- en bosgebieden). De routes zijn in samenwerking met de lokale boswachter van Staatsbosbeheer met zorg uit gezet.

Check onze events voor meer informatie!

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?