fbpx

Trail in de spotlight – Texel Trail

Dit is een hele exclusieve. De Texel Trail laat slechts 350 deelnemers toe. Afgelopen twee edities was de trail binnen een dag uitverkocht. De TexelTrail is een uitdagende looptocht door het ruige duingebied van Texel. Ruimte, wind en water kenmerken de beleving van het hardlopen door de Texelse natuur. Het open karakter van het landschap maakt het lopen in dit jaargetijde op Texel speciaal.

Het parcours is nagenoeg geheel onverhard en voert over een ondergrond van zand, gras,schelpenpaden en modder. Het terrein is licht geaccidenteerd en gaat ondermeer door de Nederlanden, de Muy, de Slufter, Bleekersvallei en het bosgebied ten zuiden van De Koog.

Voor meer informatie check: http://www.texeltrail.nl/

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

or    

Gegevens vergeten?

or

Create Account