fbpx

De tweede zomer editie van de Zandenbos Trail – koop je ticket nu!

De voorgaande (winter)editie was al een feestje. Deze zomer zijn we weer te gast bij Boswachterij Nunspeet in de Veluwe. Een mooi gebied met glooiende paden, open heide en koele bossen. Op de natte heide zijn een aantal mooi vennen te vinden. Ten zuiden van Nunspeet ligt het Zandenbos. Hier ligt ook een fraai heideveld. Met geurige heide en krentenstruiken vol vogels. De voorgaande editie stond volledig in het teken van de herst, met modderige single tracks. Fotos zijn hier te vinden. In de lente ziet het gebied er weer heel anders uit, deze editie belooft dus weer speciaal te worden!

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?