fbpx

Brixen Dolomiten Marathon

Een tijdje geleden kregen we een vraag vanuit Italië. Er was namelijk binnenkort een leuke bergloop, of we mee wilden doen?

Euhhh, ja natuurlijk! Super tof: Brixen Marathon

Het ziet er uit als een geweldig mooie tocht. Maar wel een zware. Mijn stokken mag ik wel thuislaten, want die zijn verboden bij deze loop. Oepsie… Maar de rest lijkt echt super in orde te zijn, de verzorging is meer dan top zo te zien:

 

 

Ik heb er in elk geval heel veel zin in. En ben dan ook flink aan het trainen. De Koning van Spanje was vervallen van een drie daagse test naar een voorbereidingsloop voor Brixen, en komende zaterdag doe ik bij de Brabantse Kluis natuurlijk ook de 30k (Met de Start2Ultra groep) als voorbereiding.

Dankzij mijn dochter ben ik inmiddels ook voorzien van enkele kettle bells. (Ja ja, ik was precies op het juiste moment jarig) en oefen me suf. Dankzij de vele ideeën die ik heb opgedaan tijdens mijn trailrun trainer opleiding heb ik meer dan genoeg inspiratie. Ja, het doel is zo sterk mogelijk aan de voet van de berg te staan over een paar weken, om dan gewoon te gaan genieten van alles wat ik zie op weg omhoog. Woop Woop, laat maar komen die berg!

 

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?