fbpx

Dus wanneer beginnen we, ik kan morgen…

In april is de eerste groep Start2Ultra gestart. Een nieuw en uniek programma waarin we 6 maanden samen op pad gaan en je persoonlijk en in een groep begeleiden met gerichte schema’s, ervaringen, online coaching en bijeenkomsten over Mindset, Fysiologie, Voeding en Materiaalkeuze. De eerste 9 deelnemers zijn nu anderhalve maand op weg. We vroegen hen naar hun ervaringen.

 

 

Wie ben je en wat is je achtergrond en ervaring, qua trailrunnen?

Ik ben Robert van der Rijst, ondertussen 50 geworden. Nee om met mijn 50 jaar een 50km te gaan lopen is niet mijn doel, dat heb ik namelijk al eens gedaan. Ik woon met mijn vriendin en 2 honden in Maarn, dat is op de Utrechtse Heuvelrug. Al heel mijn leven ben ik met sport bezig, altijd op recreatief niveau. Van turnen, waterpolo, triatlon 1/8 en 1/4, survival, adventure race, skiën, duiken (vind ik geen sport), canicross en hardlopen. Dat laatste deed ik altijd in het bos, nu noemen ze dat trailen. Ondertussen diverse georganiseerde trails gelopen met 2 keer een ultra. De eerste keer was de Bello Gallico van 45 km en de laatste was de Eiger 51km.

 

 

Wat trekt je interesse in Start 2 Ultra?

De laatste tijd werkt het lijf niet zo mee en wil ik weer gaan kijken of ik met de juiste begeleiding toch weer richting de ultra kan gaan lopen. En niet zelf eigenwijs wat gaan proberen. Met Chris een tijd geleden gesproken en hij motiveerde mij zo dat ik me meteen heb aangemeld voor de Erwten Soep Trail, welke ik vervolgens voor mij doen heel snel gelopen heb.

 

Waarom denk je dat het programma uniek is?

Ik weet niet of dit programma uniek is, is er een ander programma dan? O ja, dan zal het wel uniek zijn.

 

Wat is voor jou de reden om deel te gaan nemen?

Zoals ik net al schreef, ik wil weer vertrouwen in mijn lijf krijgen. Ik ben, nadat ik gestopt ben met actief vereniging sporten, alleen gaan hardlopen (lees trailen) en nog nooit zoveel gelopen als daarvoor. Ik ben zelf alles gaan uitzoeken, door wat te lezen, opzoek op internet en te proberen. Maar nu ik verder wil lopen en dit stabiel willen blijven doen lijkt mij een beetje begeleiding wel op zijn plaats.

 

Hoe vind je de opzet?

Zoals ik gelezen heb over Start2Ultra en vernomen heb tijdens de informatie avond lijkt me dat naast leerzaam ook nog leuk en gezellig. Deze zaken zie ik ook terug als ik weer aan een trail mee doe.

 

Heb je er zin in?

Ja, Ik kan niet wachten, lijkt mij heel leuk om nieuwe dingen te leren en te genieten met andere die eenzelfde hobby hebben. Daarnaast vind ik het ook leuk om de ervaring die ik tot nu toe heb te delen met anderen. Dus wanneer beginnen we, ik kan morgen…

– Robert

 

Meer info over Start2Ultra?

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?