fbpx

Start2Ultra 30k Brabantse Kluis

Zaterdag was het dan echt zo ver, het eerste event voor de eerste Start2Ultra deelnemers! Een 30K. Een special, op een eigen event van Trail Running Europe, waar verder alleen een 10 of 20K te lopen viel, maar speciaal door trainer Chris van Beem uitgezet een echte “special” dus. We gingen om 11:30 uur van start en na een motivatie praatje van Chris, vertrokken Robert, Sander, Mieke en Niels. Ook ik liep vandaag mee als trainer. Opvallend was dat we tussen de 3 en 3,5 uur later exact in dezelfde volgorde over de finish kwamen. Wat ook zeker opviel was dat iedereen nog fit en veerkrachtig de finish bereikte! Mooi om te zien dat gerichte training en begeleiding dus echt kan helpen bij het bereiken van nieuwe doelen. Verder viel op dat de sfeer en het teamgevoel erg goed was.

Het was enorm gezellig en na afloop werd er dan ook samen nagepraat en geproost. Start2Ultra is dus van start. Voor deze toppers staat op 28 juli de 40K op het programma, tijdens de Leenderheide Trail.

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?