fbpx

Eerste editie Leenderbos trail groot succes mede dankzij jullie!

Afgelopen zaterdag vond de eerste editie van de Leenderbos Trail plaats in het Leenderbos in Leende. Met ons Trail Events team en een enthousiaste groep van vrijwilligers hebben we een groep van ruim 550 deelnemers een geweldige dag in de natuur bezorgd. Mede dankzij onze partners: Boswachter Erik van het Staatsbosbeheer, Theo van Run2Day Arnhem Apeldoorn Nijmegen, WAA, Columbia, The North Face, Toon van Manege De Molenberg, Boomkwekerij & Tuincentrum Bannenberg,  hebben we een heel mooi event kunnen neerzetten op een plek in het bos waar niets is dan natuurschoon.

Met ruim 12 maanden voorbereiding, vele verkenningen om de mooiste paadjes en plekjes te ontdekken, 12 uur mountainbiken om de routes uit te zetten en de bewegwijzering te regelen, 2 dagen opbouwen, ruim 5000 liter water, bergen cola, chips en andere versnaperingen en natuurlijk jullie, als deelnemers, die naar deze plek afreisden en met nieuwsgierigheid, enthousiasme en heel veel plezier en vrolijkheid ons deze dag samen lieten beleven. Het was gaaf! Mooi! Stoffig! Warm! Zwaar! Maar gewoon super om te doen! En daarom gaan we t gewoon weer doen! We hebben deze week met boswachter Erik kunnen rondmaken dat we op 6 januari 2019 een Leenderbos Wintereditie en op 28 juli 2019 een nieuwe Leenderbos Zomereditie kunnen organiseren. Dus heb je zin in sneeuw, kou, of ben je gewoon nieuwsgierig naar het Leenderbos in de winter, schrijf je dan in. En heb je wel zin om het prachtige gebied nog eens in de zomer te ontdekken, mogelijk op een andere afstand? Kom dan naar de zomereditie. We zien jullie graag! En hebben met heel veel plezier en enthousiasme alles georganiseerd. Op naar de nieuwe events! Tot dan.

>> LIKE ALVAST ONZE NIEUWE LEENDERBOS TRAIL FACEBOOK PAGINA voor alle updates!!! Op deze pagina zullen we de komende dagen de vele foto’s gaan delen!

Team Trailrunning Events

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor zaterdag 11 augustus Stroese Heide Trails en zaterdag 18 augustus Amerongse Berg Trails.

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

or    

Gegevens vergeten?

or

Create Account