fbpx

De Herfst Trailrunweken van AltijdSporten.nl

Jantiene Hannessen is zelf liefhebster van verschillende outdoor sporten en van de bergen. Een paar jaar geleden is ze dan ook vanuit Nederland vertrokken om in de Franse Alpen te gaan wonen. Al jaren gaan er vele trailrunning liefhebbers naar verschillende reizen, die Altijdsporten.nl met een enthousiast team organiseert. Geheel verzorgd met een groep Nederlandse trailrunning liefhebbers en meegenomen worden in de prachtige omgeving van de Alpen. Een combinatie van een Nederlandse local, die de geweldige paadjes kent en je zal verrassen met prachtige panorama’s in de bergen en een goed verzorgde accommodatie voor je heeft geregeld. We brengen graag wat mooie herfstreizen onder de aandacht.

De Herfst Trailrunweek (FR)

In de kleuren van de Herfst heet gebied van Hautes-Alpes verkennen. Prachtige routes lopen met een groepje in een moment van het jaar waarbij de schoonheid van de natuur in bruintinten knalt en waarbij er veel minder mensen rondlopen dan in de zomer. Als deelnemer loop je deze trails makkelijk als je in staat bent een halve marathon te lopen binnen 2 uur en al af en toe voor deze week de 30km heb kunnen lopen. Er is een programma waarbinnen aanpassingen voor jezelf mogelijk zijn. Natuurlijk ligt de kern bij het actief genieten in de bergen en dat kan afgestemd worden op je eigen behoefte en manier.

Wel zie je elkaar iedere avond sowieso bij het avondeten om ervaringen uit te wisselen en te genieten.

Deze week is van 6 t/m 13 oktober en er zijn nog plaatsen!  >> Meer informatie

De Herfst Trailrunweek Light (FR)

De invulling van deze week heeft veel dezelfde elementen als hierboven. Wel is deze week ‘For Women Only’.
Iedere dag kun je een trail-route lopen in een geniet-tempo. De kern van deze week bestaat uit het opladen in de natuur… door onder andere actief bezig te zijn op een manier die bij je past. De begeleiding voorziet je van tips en trucs om optimaal te kunnen genieten van de omgeving in combinatie met de sport Trailrunning.

Als verblijfplaats is gekozen voor een lux challet, waarbij je van alle gemakken bent voorzien. Het drie-gangen-menu aan het einde van de dag maakt de dag compleet. Genoeg outdoor gezelligheid, actieve inspanning in een prachtige gekleurde omgeving van Hautes-Alpes in Frankrijk. Alleen of samen met vrienden, na deze week kom je vol energie met veel ervaringen rijker weer terug in je dagelijks leven.

Deze week is van 13 t/m 20 oktober en er zijn nog plaatsen!  >> Meer informatie

Als je wilt kennismaken met trailrunning in de mooie uitdagende Alpen, als je er even actief tussenuit wilt, als je nieuwe vriendschappen wil sluiten met trailrunning liefhebbers en als je het handig vindt dat Nederlands de hoofdtaal is,… dan is dit iets voor jou… Maar… als liefhebber van de sport Trailrunning zit je hier sowieso op je plaats.

Jantiene is goed te bereiken voor alle vragen van deze reizen.
Je kunt meer informatie vinden op: www.altijdsporten.nl en daar kun je eenvoudig een bericht achterlaten

Neem contact op met Jantiene

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?