fbpx

Stroese Heide en Amerongse Berg Trails waren Top!

Op zaterdag 11 augustus was de Stroese Heide Trails en zaterdag 18 augustus de Amerongse Berg Trails. Met ons Trail Events team en enthousiaste groep van vrijwilligers hebben we bij beide events honderden deelnemers een fantastische dag weten te geven. Met dank ook aan onze partners: w.o. Staatsbosbeheer, WAA, Columbia en The North Face.  

Na alle voorbereidingen, uren zoeken naar de fraaiste routes, afstemmen met partners, leuke dingen bedenken voor de deelnemers en alles organiseren van het ophangen van de lintjes, het opbouwen van het event terrein, het halen van de  boodschappen voor de verzorgingsposten en het drukken van de startnummers was het zo ver.

Met een verzorgingspost boven op de uitkijktoren was de Stroese Heide Trail een uniek event. Maar het was niet alleen die toren, er was ook een heel klein stukje zand halverwege. Nu ja, dat bleek een pittig stuk te zijn. 🙂 Maar jullie, de deelnemers maalden er niet op. Vol enthousiasme beleefden jullie deze fraaie dag. Zwaar? Ja. Warm? Ja. De moeite waard? Absoluut!

Ook de Amerongse Berg trail was er een om je vingers bij af te likken, en dan hebben we het niet alleen over de JellyBeans op de verzorgingsposten. De route was weer verrassend, de verzorgingspost na 4km maar vlak bij de Start/Finish maakte dat we echt elke deelnemer konden aanmoedigen, de verhalen achteraf waren hartverwarmend en ook hier kijken we terug op een zeer geslaagde eerste Editie. Er gaan er zeker nog veel volgen.

We zien jullie graag! En hebben met heel veel plezier en enthousiasme alles georganiseerd. Op naar de nieuwe events! Tot dan.

Team Trailrunning Events

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?