fbpx

Samenwerking met AltijdSporten.nl

Soms valt de puzzel in elkaar en soms valt het besef dat je in een nieuwe samenwerking een grotere uitgebreide puzzel  kan leggen. Daarom zijn we ook trots en blij dat we een nieuwe, leuke en uitgebreide samenwerking met Jantiene / AltijdSporten.nl kunnen aankondigen. We zijn al een tijdje op de achtergrond bezig en voor onze eerste projecten kun je je al aanmelden.

1 + 1 = niet alleen

Met onze samenwerking brengen we veel informatie en initiatieven onder de aandacht bij de groeiende groep trailrunning liefhebbers. En, niet onbelangrijk, met dezelfde centrale gedachte dat we veel informatie over trailrunning en de bergen willen delen en aansluitend mogelijkheden willen neerzetten waarbij trailrunners dit ook in de bergen kunnen ervaren. Het uitgebreide en persoonlijke trailrunning reisaanbod van AltijdSporten.nl is zo’n passend stukje van onze puzzel. Bij verschillende reizen zullen wij van Trailrunning Community persoonlijk betrokken zijn tijdens de reis. Daarnaast hebben we nu ook een antwoord op de vele vragen om nieuwe én maatwerk weekenden – midweken – weken te organiseren, in de prachtige omgeving van de Hautes-Alpes in Zuid-Frankrijk.

Kijk eens bij de volgende initiatieven:

– Grand Trail des Ecrins weekend 13-17 juni 2019
– Trailrunweek 15-22 juni 2019

Wil je meer informatie over onze samenwerking of de leuke reizen die je kunt boeken bij AltijdSporten.nl?
Kijk dan eens naar het Grand Trail des Ecrins weekend op AltijdSporten.nl en houd onze website en social media in de gaten. Voor vragen kun je Jantiene altijd een bericht sturen op jantiene@altijdsporten.nl.

Het Grand Trail Des Ecrins Weekend

 

 

 

 

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?