fbpx

Sint Anthonis was zeer fraai.

Het was haast niet te geloven maar wat was het een prachtige dag afgelopen zaterdag tijdens de Sint Anthonis trails. Ook al zitten we inmiddels ver in Oktober, de zo scheen heerlijk en het was zelfs warm te noemen.

Uiteindelijk was het voor iedereen een prachtige dag. Wij, als organisatie, hebben weer genoten van zo veel vrolijke lopers en vriendelijke mensen, en uitgelaten hondjes natuurlijk. Dit keer was er immers ook de optie van een Cani-trail . Alles liep gesmeerd en we kunnen dan ook niet anders dan terugkijken naar een geslaagd event.

Hou onze facebook pagina in de gaten voor nóg meer foto’s.

Met dank aan de Heksenboom, WAA, Staatsbosbeheer en uiteraard jullie als sporters! We zijn jullie graag terug op een van onze volgende events.

Team Trailrunning Europe

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?