fbpx

Leenderbos Trail : Schuilhut donatie van 685 EUR

Onlangs hebben we aan boswachter Erik Schram een cheque van EUR 685,00 overhandigd voor de realisatie van een nieuwe Schuilhut in de Leenderbossen. Een gedeelte van het inschrijfgeld hebben we in overleg besteed aan een bestemming binnen het gebied. De deelnemers hadden zelf ook de mogelijkheid een extra bijdrage doen en sommigen hebben dat ook gedaan. Om een duurzame schuilhut te kunnen bouwen is er een streefbedrag van EUR 12.000,00 nodig. Wij zijn blij dat we een steentje bij hebben kunnen dragen.

Samen met Staatsbosbeheer organiseren we op 06-01-2019 voor het eerst een WINTER editie van de Leenderbos Trail. Opnieuw hebben we de 7, 12, 21, 30 en 44km trails en we hopen op sneeuw, dat zou geweldig zijn. De startlocatie is veranderd, voortaan vertrekken we vanaf de Manege de Molenberg. Verderop in het jaar hebben we natuurlijk weer een zomereditie met een uitbreiding in afstanden. Ook bij de komende edities kun je als deelnemer nog een donatie doen aan de schuilhut. Dit doe je online bij het kopen van je ticket.

Buitenfonds

Staatsbosbeheer heeft verschillende projecten die nodig zijn, maar waar geen geld voor is. Middels het zogenaamde Buitenfonds wordt er geprobeerd door donaties het bedrag bij elkaar te krijgen. Wil je meer weten over het project van Erik, de Schuilhut van de Leenderbossen? Ga dan naar: https://www.buitenfonds.nl/natuurlijkeschuilhutleenderbos

De inschrijvingen voor de Leenderbos Trail Wintereditie zijn al geopend, ga voor tickets naar: KAARTEN LEENDERBOSTRAIL

Team Trailrunning Events

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?