fbpx

Filmpjes over Trailrunnen voor de NKBV

Voor de NKBV, de Nederlandse Klim en Bergsport Vereniging, werd ik gevraagd om filmpjes over trailrunning te maken. Supergaaf natuurlijk! Vooral omdat ik ze in mijn geliefde Nationaal Parc des Ecrins in Zuid Frankrijk mocht maken met een professionele filmmaker. De meeste Trailrunweken organiseer ik hier, dus in de filmpjes zie je geregeld beelden van de Lente of Herfst Trailrunweek.

Het was heel raar om in de camera te praten en mijzelf terug te zien, maar de beelden vind ik wel echt te gek :). Veel plezier!

Daarom is Trailrunnen zo gaaf!

Wat is Trailrunning?

Zo begin je met trailrunning!

Wat heb je nodig om te trailrunnen?

Wat eet je tijdens het trailrunnen?

Er is veel te beleven in de trailrunsport, daarom gaan de NKBV en ik in 2019 weer nieuwe filmpjes opnemen over Trailrunning, bijvoorbeeld over snowtrailen en een meerdaagse trailrun. Is er een onderwerp waar je meer over wilt weten, geef het aan me door en stuur me een e-mail!

Vrolijke trailgroet,

Jantiene

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?