fbpx

Trailrunning Event Kalender 2019

We zijn zover, we kunnen onze trailrunning kalender voor 2019 introduceren. In de Event Kalender staan de definitieve data van 29 evenementen in Nederland. Op een paar specials na kun je NU je kaarten boeken voor onze trails. 

Met Trailrunning Events zijn we de laatste maanden druk geweest om veel nieuwe trails samen te stellen. In samenwerking met de beheerders van de natuurgebieden hebben we verschillende soorten trails op de kalender van 2019 verzameld. We hebben afstanden van 10 – 160km en we zijn op meer dan 20 locaties actief in Nederland. Bij al onze evenementen proberen we jullie mee te nemen in het verhaal van het gebied. In aanloop naar en tijdens ieder evenement komt er informatie vrij over het gebied. We laten de beheerders/boswachters aan het woord en we delen onze eigen ervaringen met jullie. Na afloop van ieder evenement zijn we natuurlijk benieuwd naar jullie ervaringen.
Tijdens onze evenementen hebben een podium en daar staat iedereen op.

Trailrunning Events heeft haar eigen website met alle informatie van de trails, ga naar : www.trail-events.com voor meer informatie over de trails. We hebben een eigen facebook pagina voor onze evenementen, waar dagelijks updates worden gedaan met nieuwsfeitjes. >> LIKE Facebook Trailrunning Events
Alle trails hebben ook een eigen Facebook Pagina waar we in aanloop, tijdens en na afloop de event topics zullen delen.

We zien jullie graag verschijnen op een van onze evenementen.

 

Enjoy your trails…

>> Download de Trailrunning Events Kalender 2019 in PDF

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

or    

Gegevens vergeten?

or

Create Account