fbpx

Een Winterse Groote Heide Ultra Trail

Gisteren mochten we weer. Wij als Organisatie samen met alle vrijwilligers en natuurlijk jullie als trailers!

Toen wij rond 5:45 uit ons bed zagen we het al snel: Sneeuw. Gaaf hoor, dat beloofde toen al een mooie dag te gaan worden. Eerst nog de nodige kannen met heet water vullen zodat er koffie en thee was voor iedereen en toen rap de Startlocatie opbouwen. En al vroeg waren de eersten van jullie er. Super sfeer, een beetje bibberen ook. Om Negen uur vlogen ze van de trap (nu ja, schuifelen is misschien een beter woord). De deelnemers van de 52k, 42k en de groep Start2Ultra lopers die vandaag hun 40km gingen lopen. Chris startte met zijn goede voornemen, 100 Uur door de Natuur en liep gezellig de 52km mee. 

Na wat uitlinten van het laatste deel stonden er een hele hoop mensen te wachten voor hun trail van 15km (Maak daar 16.8 van). Wat een mooi gezicht, vrolijkheid alom en iedereen had er zin in! En wat nog mooier is: Jullie hebben het allemaal gedaan! Er zijn grenzen verlegt, er is een traantje gepinkt, en er is wat gevloekt halverwege (hoe ver nog?!) maar er is vooral genoten. Voor, tijdens en na de Trails!

Wij zeggen dan ook: Fantastisch! Een dikke bedankt aan iedereen.

Team Trail-events

 

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?