fbpx

De Dodemans Trail – Special Event

We hebben iets speciaals, De Dodemans Trail. Een uniek event, iets een beetje anders dan anders, ontzettend uitdagend en natuurlijk in onze bekende “look and feel”.

Waar?

In het mooie zuiden van Limburg tussen alle heuvels en bergen ligt de Dodeman verstopt. Het is een beetje een ‘verborgen pareltje’ want veel mensen kennen de Dodeman niet, terwijl de andere zijde van de berg, de Keutenberg zeker onder de fietsers, een heel bekende is. De Dodeman is het nog steilere ed-treatment-info.com, weliswaar verhard, maar dat zijn dan ook de enige verharde meters die je in deze trail tegen gaat komen, die verder heuvellandschap, bos, uitgestrekte velden en holle wegen afwisselt waarbij je continu op de mooiste uitkijkjes wordt getrakteerd, maar laten we ook de eindeloos lange bostrappen halverwege niet vergeten.

De Dodemans uitdaging

Het is een special event en we zetten het zeer exclusief en kleinschalig neer met een ronde van 11K of 21K die je, afhankelijk van de uitdaging die jouw past, 1, 2, 3, 4 of 5x aangaat. Je kunt dus 5x de prachtige Dodeman beklimmen en in tegenstelling tot de ‘ooit doodgegane man’ waar de berg naar vernoemd is, staan wij je bovenaan de berg op te wachten met een verzorgingspost.
>> Volg de Dodemans Trail op Facebook

Meer informatie

Je kunt alle informatie over dit special event vinden op de Trailrunning Events website. Met je ticket geef je vooraf aan hoeveel rondjes (tot maximaal 5) je wilt gaan lopen.

Ben jij erbij? Durf jij het aan?  Ga je jezelf uitdagen? Er wacht weer zo een speciaal Dodeman Trail Biertje op je bij het volbrengen van je trail.
En, omdat het een Speciaal Event is, ligt er voor de dag-recordhouder op de 5x11K en de 5x21K Dodemans Trail een speciaal bierpakket van de Stadsbrouwerij Eindhoven te wachten!

Team Trailrunning Events

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?