fbpx

Donatie Schuilhut Leenderbossen

Tijdens de Strabrechtse Heide Trail van afgelopen zaterdag hebben we samen met Erik Schram (de Boswachter van dit gebied) kunnen proosten op een mooie donatie voor de Schuilhut in Leende. Tijdens de Leenderbos Winter Trail hebben we met zijn allen EUR 451,75 opgehaald voor het Buitenfonds project: Nieuwe Schuilhut in de Leenderbossen, van het Staatsbosbeheer.

Buitenfonds Staatsbosbeheer

Een gedeelte van het inschrijfgeld van alle evenementen gaat naar een goed doel, in de vorm van een behoefte in het natuurgebied. In de Leenderbossen staan verschillende schuilhutten, waar de bezoekers kunnen schuilen bij noodweer. Met onze donatie komt de mogelijke vervanging van een oude schuilhut weer iets dichterbij. Het Buitenfonds heeft nu rond de 9000 EUR aan donaties ontvangen, de nieuwe schuilhut is nu op 75% van het benodigde bedrag.

Leenderbos Zomer Editie 2019

Op 15 juli 2019 gaan we opnieuw met een Trailrunning Evenement naar de Leenderbossen. Met een start bij onze Partner Manege de Molenberg kunnen deelnemers zich nu al aanmelden voor 6 verschillende trailafstanden: 7-12-21-32-42 en 50km Trails. En,.. zoals bij al onze evenementen kunnen alle deelnemers bij de stop-alcoholism-meds.com een uniek Leenderbos Trail Biertje verwachten. Bij het bestellen van de kaarten kunnen de deelnemers zelf ook een extra donatie doen voor de schuilhut.
>> Meer informatie over de Leenderbos Trail

Boswachter Erik Schram

Wil je op de hoogte blijven van leuke weetjes over de Leenderbossen, dan kun je Boswachter Erik Schram volgen op Instagram. Erik is ook boswachter van de Strabrechtse Heide, De pan (Keelven Trail) en Kempenland. Zomaar wat prachtige gebieden waar wij 2x per jaar op bezoek gaan met geweldige Trail routes.
>> Volg Boswachter Erik Schram op Instagram

Proost allemaal en bedankt voor jullie bijdrage!

Team Trailrunning Events
info@trail-running.eu

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?