fbpx

ECOTrail Florence Italië

Op 30 maart wordt er in Florence Italie de 2e editie van de ECOTrail Florence georganiseerd. Het mooie Italie gecombineerd met de cultuur van omgeving Florence. Voor mij een ideale gelegenheid om weer eens een combinatie te maken met ontspanning, cultuur, gezelligheid en het lopen van een ultra trail en de prachtige stad Florence in het gastvrije Italië

Een weekend weg

Deze Ultra Trail van 80 start op een zaterdag vroeg ik de ochtend. Op vrijdag aankomen in de stad, zaterdag de een tocht door natuur en cultuur en op zondag heerlijk de stad nog bekijken met heerlijke Italiaans wijn, eten en gastvrijheid. Dit soort evenementen met een verhaal vind ik geweldig. Natuurlijk speelt het mee dat ik een Italië liefhebber ben, maar met zijn 2.400D+ hoogtemeters en maximaal 400 deelnemers is het voor mij een heerlijk event. Mijn deelname stop-depression-info.com vult zich al aardig…maar ik ben zo blij dat ik in maart naar deze editie kan. Lopen in het buitenland, het verkennen van nieuwe gebieden, proeven van cultuur en sfeer en het actief bezig zijn met je lijf onder een groep ultra trailrunners afkomstig uit verschillende landen… een heerlijk vooruitzicht.

ECOTrail Florence

Natuurlijk komt er een verslag van mijn deelname aan dit evenement na afloop. Bijzondere evenementen licht ik er graag even uit, want de inschrijvingen zijn nog niet gesloten, de maximale 400 deelnemers zijn nog niet gehaald. Naast de 80km Ultra Trail is er ook een 43km Trail. Meer afstanden zijn er niet dit jaar, en ook hier met 1.100D+ aardig wat hoogtemeters bij de 43km Trail.

Een ECOTrail voor mij eind maart!

Meer informatie? Ga naar de website van de ECOTrail Florence!

Tot de volgende keer… Ciao

Chris van Beem
chris@www.trail-running.eu

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?