fbpx

Wat een feest! De Strabrechtse Heide Trails

Wat was het weer een genot vandaag om zo veel trailers te zien. Over drie afstanden 30, 20 en 10 kilometer liepen jullie over de prachtige Strabrechtse Heide. De Boswachter Erik Schram liep mee over de 10km trail in zijn eigen gebied en heeft elke groep tijdens de briefing extra uitleg gegeven over de charme van dit unieke gebied de Strabrechtse Heide. De 30km afstand ging helemaal door de Lieropse Heide van de gemeente Someren. Wat een feest om over honderdenden voetbalvelden van heide, vennen, en zandverstuivingen te mogen trailen.

Het weer was wat grijs, maar iedereen was voor de regen binnen. En met de High-Five en een giga lach kwamen jullie over de finish. Én daar doen we het voor: een mooie trail, een échte trail, en ontdekkingsreis door een nieuw gebied, een gevarieerde route, een sociaal gebeuren en een dag plezier. Een dikke prima aan alle trailers, en vette thumbs up aan alle vrijwilligers, van de vp’s to aan de laatste lopers, een briljant team!

De locatie bij het Heidecafé was super, het biertje van onze partner de Stadsbrouwerij Eindhoven was geniaal, jullie ed-inform.net was hartverwarmend. Het was een waar genot deze dag te mogen organiseren.

Een deel van de opbrengst van de tickets gaat naar het Buitenfonds van het Staatsbosbeheer, voor de Schuilhut op de Leenderheide. Al onze trails hebben een eigen uniek biertje, lekker om te drinken, en leuk om te sparen. 😉 We hebben nog veel meer van deze unieke biertjes voor jullie klaarstaan. Zoals we bij iedere briefing zeggen: “Spaar ze allemaal”.

Team Trailrunning Events

www.trail-events.eu

 

 

 

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?